C2:lla ei häävisti kulkenut

SB Heinolan kanssa on yleensä ollut hyvin tasaväkisiä matseja, mutta nyt sellaisesta ei voida puhua. Jostain syystä Flanelsin poikien pelivire oli kateissa ja ilme vaisu. Alku tosin lähti hienosti, kun jo 16 sekunnin pelin jälkeen Flanelsin Topi Mällönen järjesti pallon Heinolan pömpeliin. Minuttia myöhemmin SBH tasoitti ja sitten mentiinkin erän puoleen väliin aika tasatahtiin, kunnes SBH rupesi repimään pesäeroa. Eka erän jälkeen taululla 2-5. Flanelsin toisesta maalista, jolla peli saatiin tasoihin 2-2, vastasi Asatur Ahonen.

Toisen erän alkupuolella tuli hieman valoa, kun Flanels kavensi tilanteeksi 3-5 Tuukka Jussilan osumalla, jonka pohjusti Juho Kärnä mainiolla syötöllään. Seuraavat kaksi kassia Heinolalle ja toinen erä vieraille 1-2, minkä jälkeen taululla oli 3-7.

Kolmannessa erässä neljän minuutin sisään SBH lisäsi johtoaan kahdella maalilla, sitten Flanels kavensi 4-9:ään, tekijänä Onni Långström. Seuraavat kolme osumaa SBH:lle ja illan viimeinen napsu Flanelsin nimiin. Tämän värkkäsi jälleen Topi Mällönen. Kolmas erä ensimmäisen tapaan Heinolalle 2-5 ja koko ottelu 5-12.

Flanelsin pelaajarosteri 19.9. oli:
H1: Onni Långström – Tuukka Jussila – Topi Mällönen
H2: Herman Enke – Lari Nikkanen – Asatur Ahonen
H3: Sakari Aaltonen – Jesse Lampinen – Jiro Heino
H4: Samba Sissoho – Ville Oksanen – Juuso Polvilampi
P1: Juuso Järvinen – Juho Kärnä
P2: Jussi Kemppi – Miska Kakriainen
P3: Aleksi Kolunsarka – Oskari Aaltonen
MV:t: Aleksi Luri (1. erä), Jere Dammert (2. erä), kolmas erä puoliksi: ensin Aksu ja sitten Jere.
Kaikki joukkueen 20 nykyistä pelaajaa olivat siis mukana ja kaikki saivat nyt myös peliaikaa.

Ke 21.9. C2-pojat kohtaa harjoituspelissä Flanelsin Naiset ja ensi maanantaina joukkue matkaa Killerille viimeiseen harkkamatsiin (vastassa TiPan -96) ennen sarjapelien alkamista. Ensimmäinen turnaus on 1.10. Heinolassa ja eka pelissä vastaan asettuu SB Heinola. Revanssi? – mn

* * *
Harjoitusottelu 19.9.2011, Joutsa (liikuntahalli):
Flanels C2-pojat – SB Heinola 5-12 (2-5, 1-2, 2-5).
Tuomarina Mikko Aaltonen Hartolasta.

* * *