C2-pojat sarjakakkosina joulutauolle !

C2-pojat kävi pelaamassa syyskauden viimeiset pelit Sysmässä 7.12.2014. Vastassa aina kova Sysmän BB-88 ja Imatran Voima. Mukana oli iso liuta myös vanhempia ja sukulaisia katsomon puolella. Valmennuksesta vastasi Rantasen Niko. Nyt siis joulutauolle sarjakakkosina, joskin Sysmän kanssa tasapisteissä mutta maalieron turvin BB-88 on meidän edellä.

Ensimmäinen vastustaja oli BB-88 ja jännitystä oli ilmassa alusta asti. Sysmä teki avausmaalin jo ajassa 1.05 ja muutama minuutti tuon jälkeen johtivat jo 2-0. Tahmean alun jälkeen Flanels sai pelin ja pallon pyörimään ja peli alkoi näyttämään paremmalta ja erätauolle lähdettiinkin numeroissa 2-2. Siitä eteenpäin peli olikin sitten Sysmän poikien paremmuutta niin fyysisellä puolella kun pallonkäsittelyssä. BB-88:n pojat tekivät paikoista maalit. Flanelsin peliavaus tökki ja muutamat henkilökohtaiset virheet johtivat selväään häviöön tänään. Ainut joka piti pelin suht siedettävissä lukemissa oli Flanelsin maalivahti Eetu Tapper upeilla torjunnoillaan. Peli päättyi siis 6-2 Sysmälle.

Kentälliset BB-88-Flanels peliin:

Kenttä 1:

Aatu Tapper-Riku Hokkanen-Toni Toivonen

Atte Heinonen-Oskari OIttinen

Kenttä 2:

Jerry Heino-Mikko Nummela-Aleksi Aaltonen

Aapeli Karppinen-Simo Tamminen

Kenttä 3:

Mikko Kärnä-Jesse Järvinen-Matias Olkkonen

Leevi Halttunen-Tino Salmela

Maalissa Eetu Tapper

 

Tehot:

Riku Hokkanen 1+0

Aatu Tappper 1+0

Oskari Oittinen 0+1

 

Peli Voimaa vastaan alkoi myöskin  unessa ja vastustaja tekikin ensimmäiset kaksi maalia. Tästä sitten saatiin tsemppi päälle ja peli ja pallo alkoi pyörimään. Flanelsin avausmaalin teki Tino Salmela 25.14. Tuosta eteenpäin peli olikin Flanelsin hallussa ja maaleja syntyi tasaiseen tahtiin. Erityisesti ykkoskentän peli pyöri erinomaisesti ja tehot tuolle kentälliselle 4+4. Hyökkäyskolmikko Aatu Tapper-Riku Hokkanen-Oskari Oittinen toimii erinomaisesti. Tähän peliin valmentaja siirsi pakiksi Jerry Heinon ja tämä olikin erinomainen siirto, Jerry oli päivän paras puolustaja, taisteli joka tilanteen loppuun asti. Kakkoskentän vasempaan laitaan Jerryn paikalle nostettu Mikko Kärnä pelasi paikkansa hyvin . Mikolla oli monen monta maalipaikkaa mutta tällä kertaa ei pallo mennyt maaliin…eli seuraavaa kertaa odotellessa. Myös Atte Heinosen varma pelitapa pakkina on koko joukkueelle tärkeää. Tässäkin pelissä loisti maalivahti Eetu Tapper joka torjui myös vastustajan rankkarin. Voitto siis tästä pelistä 2-6.

Kentälliset Voima-Flanels peliin:

Hyökkäys kolmikot:

Aatu Tapper-Riku Hokkanen-Oskari Oittinen

Mikko Kärnä-Mikko Nummela-Aleksi Aaltonen

Matias Olkkonen-Jesse JÄrvinen-Toni Toivonen

Pakkiparit:

Atte Heinonen-Simo Tamminen

Jerry Heino-Tino Salmela

5.pakki Aapeli Karppinen

Maalissa Eetu Tapper

 

Tehot:

Riku Hokkanen 2+1

Oskari Oittinen 2+0

Aatu Tapper 0+2

Tino Salmela 1+0

Jerry Heino  1+0

Aleksi Aaltonen 0+1

Simo Tamminen 0+1

Atte Heinonen 0+1

 

http://floorball.fi/kilpailu/alueelliset-sarjat/kaakkois-suomi/c2-pojat/

Seuraavat pelit Pyhtäällä 10.1,2014