C2-pojat kotipeleissä Joutsassa 11.10.2014

Oskari Oittiselle merkattiin teho 1+3 kotiavauksessa Joutsassa 11.10.2014.
Oskari Oittiselle merkattiin teho 1+3 kotiavauksessa Joutsassa 11.10.2014.

Päivä alkoi BB-88:n saapuessa Flanelsin kotipyhättöön. Edellisen kohtaamisen perusteella edessä oli tiukka matsi (viimeksi BB voitti 4-3). Ennakkoon oltiin koko joukkueen voimin mietitty BB:n pelitapaa ja harjoiteltiin sen mukaan. Viikossa saaatiinkin ihmeitä aikaan ja peli pyöri sen mukaan.

Alusta asti peli oli Flanelsin hallussa ja pojat pyörittivät peliä kuin tuulimylly. Tästä huolimatta BB iski ensimmäisen maalin ajassa 8.19, mutta tästä Flanelsin pojat saivat tuulta purjeisiin ja maaleja alkoi syntyä tasaiseen tahtiin. Oskari Oittisen uusi pelipaikka kakkoskentän sentterinä toimi hyvin Jerry Heinon kanssa. Pojat tekivät kaksi identtistä maalia Oskarin kuljettaessa pallo maalin takaa kulmapisteen lähettyville ja Jerry leikkasi maalille juurin oikeaan aikaan, jolloin Oskarin oli helppo antaa poikkisyöttö Jerrylle joka laittoi pallon satavarmasti maaliin. Lisäksi Oskari onnistui omalla hienolla suorituksellaan tekemään yhden maalin.

Päivän huippuonnistuja oli Toni Toivonen , joka teki hattutempun. Tonilla oli takana vain kahdet treenit mutta tästä huolimatta oli koko joukkueen sähäkin pelaaja. Lisäksi kipeänä pelannut Aleksi Aaltonen pelasi hienon pelin ja onnistui maalin teoassa riistämällä pallon vastustajalta ja iskemällä pallon maaliin.

Peli päättyi lukemiin 7-1 ansaitusti Flanelsille. Valmetajatkin olivat niin sekaisin pelistä etteivät muista tämän enempää.

Kokoonpano ekassa pelissä

Hyökkäyskolmikot :
Aatu Tapper – Riku Hokkanen – Toni Toivonen
Jerry Heino  -Oskari Oittinen – Aleksi Aaltonen
Jesse Järvinen – Aapeli Karppinen – Matias Olkkonen

Pakkiparit:
Tino Salmela – Atte Heinonen
Leevi Halttunen – Simo Tamminen

Maalissa :
Eetu Tapper

Tasaista vääntöä PyY:n kanssa

Päivän toisessa kamppailussa vastaan asteli PyY. Tämä peli oli aivan toisen näköistä kuin aamupeli Sysmää vastaan. Peli alkoi vauhdikkaasti ja ajasssa 1.21 Flanels iski ensimmäisen maalin kun Leevi Halttunen syötti läpi kentän piikkinä häärineelle Aapeli Karppiselle joka iski pallon vastustajan maaliin. Flanels ei saanut palloa haltuun ja syötöt olivat roiskaisuja jotka vastustaja nappasi ja iski vastahyökkäyksiä. Ajassa 10.58 PyY tasoitti pelin.

Toiseen erään peliä yritettiin rauhoittaa ja muutamia pitkiä hyökkäyksiäkin rakennettiin, mutta PyY:n maalivahti napsi vedot pois. PyY meni 2-1 johtoon ajassa 19.18. Toisen erän puolivälissä PyY sai rangaistuksen ja Flanels pääsi pyörittämään ylivoimaa. Ylivoima toimi ja pyörittäjänä toiminut Oskari Oittinen syötti Atte Heinoselle hienon syötön joka laukoi pallon suoraan syötöstä maaliin. Toisen erän loppu mentiin vauhdikkaasti päästä päähän eikä maaleja näkynyt.

Kolmanteen erään lähdettiin taistelemaan, mutta peliä ei saatu kasattua tarpeeksi ja vetoja ei saatu vastustajan maalille vaan vastustajat katkaisivat hyökkäykset. Kolmannen erän loppuun Flanels sai vielä jäähyn mutta pojat pelasivat loistavaan alivoimaa eikä maaleja syntynyt lisää. Loppulukemat siis 2-2.

Kokoonpano toisessa pelissä

Laituriparit:
Aatu Tapper – Toni Tovonen
Jerry Heino – Aapeli Karppinen
Jesse Järvinen – Matias Olkkonen

pakki-sentterit:
Atte Heinonen -Riku Hokkanen – Tino Salmela
Leevi Halttunen – Oskari Oittinen – Simo Tamminen

Maalissa
Eetu Tapper

Poissa :
Mikko Kärnä (matkoilla)
Eetu Oksanen (loukkaantunut)
Aksel Niklen (sormivamma)

Turnaustilastot

Joutsa 11.10.2014
Flanels – BB-88 7-1
Flanels – PyY 2-2

Sarjataulukko.

Tehopisteet

Oskari Oittinen 1+3
Toni Toivonen 3+0
Jerry Heino 2+0
Aleksi Aaltonen 1+0
Aapeli Karppinen 1+0
Atte Heinonen 1+0
Simo Tamminen 0+1
Aatu Tapper 0+1
Eetun Tapper 0+1
Leevi Halttunen 0+1

Jatko

Seuraava turnaus on 9.11.2014 Kouvolassa.