C-pojille Hollolasta kolme pistettä

Flanelsin C-pojat jatkoivat ylemmän jatkosarjan urakkaansa Hollolassa sunnuntaina 6.1. Tilille merkattiin turnauksen jälkeen voitto ja tasapeli.

Päivän avauskamppailussa vastustaja oli Kouvolan Sudet. Ottelu osoittautuikin yllättävän hankalaksi ja kamppailu oli puolin toisin turhaa rikkomista ja sähläämistä. Flanels olikin pari kertaa jo johtoasemassa, mutta merkkausvirheiden takia vastustaja ylsi lopulta tasoihin, ja loppulukemiksi merkittiin tasapeli 3-3.

Toisessa ottelussa vastaan tuli turnauksen kotijoukkue HU-46. Ensimmäisen ottelun käännyttyä loppuminuuteilla tasapeliksi, oli tästä kamppailusta saatava pisteitä, ettei lohkon kärkipaikka karkaisi yltämättömiin.

Otteluun saatiikin juuti halutunlainen alku. Loukkaantumisen jälkeen tositoimiin palannut Niko Rantanen iski Flanelsin johtoon reilun kahden minuutin pelin jälkeen. Sama tahti jatkui ja ajassa 16.23 tilanne oli jo 0-4 mustapaitojen hyväksi. Tässä vaiheessa kotijoukkue otti aikalisän, joka oli selkeästi hyväksi heille.

Kolmas erä olikin Flanelsin osalta puolustavaa. Jalka alkoi painamaan ajan myötä ja HU-46:n kova painostus teki pahaa jälkeä: kolmas erä kotijoukkueelle lukemin 3-0. Viimeinen loppurynnistys kuitenkin kestettiin ja summerin soidessa loppulukemat olivat ansaitut 3-4.

– Kolme pistettä on hyvä saavutus, vaikka Sudet -ottelu kääntyikin ikävästi vasta loppuminuuteilla. Sarja on kuitenkin erittäin tasainen, joten turhiin pistemenetyksiin ei ole varaa, valmentaja Jussi Jokinen painotti.

Flanelsin onnistujiin sunnuntain osalta voi luokitella kolmikon Jari Kotimäki (1+1), Niko Rantanen (2+1) ja Juha Kosonen (2+0). Lisäksi maalivahti Nico Tarhanen jatkoi erinomaisia otteitaan. Tarhanen onkin ollut yksi joukkueen kantavista voimista läpi kauden.

Turnaustilastot

Sudet – Flanels 3-3 (1-0,1-2,1-1)
HU-46 – Flanels 3-4 (0-2,0-2,3-0)

Kokoonpano
Rantanen N. 2+1
Kosonen J. 2+0
Kotimäki J. 1+1
Kosonen T. 0+2
Ahonen I. 1+0
Laitinen M. 1+0
Keihäsniemi R. 0+1
Hämäläinen T. 0+0, 2 min
Kosunen J. 0+0, 2 min
Suomalainen A. 0+0, 2 min
Kiiski T. 0+0
Lahti J. 0+0
Åkman S. 0+0
Tarhanen N. 0+0 mv. (molemmat ottelut)
Nieminen J. 0+0 mv. (ei peliaikaa)

Poissa
Suomalainen J. – rasitusvamma