Bodaamaan jäsenhintaan

Joutsan Liikuntakeskus Oy tarjoaa Flanelsin jäsenistölle kuntosalikortteja jäsenhintaan. Tarjoukset ovat voimassa tammikuun 2017 loppuun saakka.

Joutsan yksityinen kuntosali löytyy osoitteesta Rantatie 3. Sali on varustettu asianmukaisilla, uusilla laitteilla. Toinen merkittävä etu on se, että sali on kortinhaltijoiden käytettävissä joka päivä aamukuudesta iltayhdeksään.

* Tammikuussa lunastettava 3 kk:n avainkortti (vapaa salin käyttö) siten, että se on voimassa huhtikuun (3 kk + tammikuu) loppuun saakka. Mitä aikaisemmin lunastat, sen enemmän siis hyödyt! Hinta 99 € (4 kk normaalisti 138 €).

* Jos sinulla on kortissa jo nyt äskettäin lunastettua käyttöaikaa, voit lunastaa tarjoushintaan em. käyttöajan nykyisen voimassaolon jatkeeksi.

* 10 kerran kortista -10 %:n alennus

* Jos sinulla ei ole vielä avainkorttia, saat sen näiden tarjousten yhteydessä nyt 5 € lunastushinnalla (norm. 10 €)

Tarjoukset ovat voimassa Flanelsin jäsenistölle (kaikki jäsenyyden muodot). Mainitse jäsenyydestä kortin lunastuksen yhteydessä tai esitä jäsenkortti, mikäli sinulla on sellainen tallessa.

Käyttöaikaa ja -kertoja voi lunastaa kuntasalin päivystysaikoina tiistaisin ja torstaisin klo 17-18 tai ottamalla yhteyttä salin yhteystietosivun mukaisesti.