Blasters ja Flanels yhdistyvät

*Tämä juttu oli aprillipila. Juttu julkaistiin sekä Flanelsin että Blastersin nettisivuilla.*

Laukaalainen salibandyseura Blasters sekä Joutsan, Leivonmäen, Luhangan ja Hartolan alueella toimiva salibandyn erikoisseura Flanels ovat päättäneet yhdistyä yhdeksi seuraksi 1.4.2007 alkaen. Tarkoituksena on muodostaa Keski-Suomen johtava salibandyseura.

Molemmilla seuroilla on hallussaan tulevaksi kaudeksi paikka 3. divisioonaan, mutta fuusion myötä seuralle on liiton taholta lupailtu myös paikkaa ”huomattavasti korkeammalle sarjatasolle”. Seurayhtymän kolmas aikuisjoukkue pelaa 5. tai 6. divisioonassa.

Junioritasolla seura aloittanee vähintään kahdella joukkueella, mutta seurafuusion neuvotteluissa on ollut mukana myös eräs ”väkevä, nouseva keskisuomalainen juniorityöhön keskittynyt salibandyseura”.

– Keski-Suomen salibandy tarvitsee lippulaivan, joka tekee laadukasta työtä sekä huipulla, alasarjoissa että juniorityön parissa. Tällaista seuraa ei Keski-Suomessa ole, linjaa seurayhtymän manageriksi nimetty kansakoulun opettaja JP Hukkarainen.

Seuran nimestä ei vielä ole päätetty. Työnimeäkään ei toistaiseksi ole keksitty. Muista fuusioon liittyvistä asioista tiedotetaan jäljempänä.