BB-Fla lohkoykkönen

B-poikien joukkue BB-Flanels varmisti sunnuntaina 28.2. Hollolan päätösturnauksessa Kaakkois-Suomen ylemmän jatkosarjan voiton ja ykköstilan. Jatkokarsintaan pääsy varmistui jo Savonlinnan turnauksessa. Hollolassa oli ensin vastassa NST B2 Lappeenrannasta ja viimeisessä pelissä Top Team Savonlinnasta.

Lohkon ykköspaikka varmistui jo ennen omaa ottelua, kun vaisusti esiintynyt isäntäjoukkue HU-46 hävisi KoHolle. Niinpä paineita ei ollut. Ilman panoksia pelannut NST B2 oli saanut paikalle vain kentällisen + yhden vaihtomiehen. Se puolusti aikansa sisukkaasti ja aivan helppo peli ei BB:lle ollut. Näin NST:n joukkueen hätätilavalmentajana toiminut bussikuski osoittautui oikeaksi taktiikkavelhoksi. BB:n peli parani loppua kohden.

Oma maali pidettiin maalissa pelanneen C-ikäisen Niko Idänpirtin johdolla puhtaana loppuun asti. Maalinteossa onnistuivat kaikki ketjut. Lopputulos oli 6-0 voitto. Parasta peliä tällä kertaa esitti kakkosketju, joka pelasi koostumuksessa Jaakko HeinonenHannu OksanenIiro Papinniemi.

Top Teamilla oli mukana kelvollinen määrä pelaajia ja joukkue oli muutenkin hyväasenteinen ja taisteleva. Sillä olikin vielä pieni mahdollisuus kolmen parhaan joukkoon ja karsintoihin. BB:n peli ei ollut kovin tehokasta ja Top Team vastasi todella hyvällä liikkeellä. BB:n 3-1 johdon savonlinnalaiset tasoittivat loppunumeroiksi 3-3. Viimeistely ei loppupuolella sysmäläisiltä enää onnistunut ja viimeisellä minuutilla tullut jäähy antoi Top Teamille voiton avaimetkin. Alivoima kestettiin, mutta Niko Idänpirtti joutui venymään torjuntaan vielä aivan viime sekunnilla.

Näin 7.3. pelattavaan jatkokarsintaan selvisivät BB-Fla, HU-46, KoHo sekä alemman jatkosarjan ykkönen Kouvolan Sudet. BB:n karsintapari karsinnan välierässä on Sudet. Vain voittaja selviää viikkoa myöhemmin pelattavaan varsinaiseen play off -karsintaan.