BB-Fla lähellä jatkopelejä

B-poikien BB-Fla-joukkue on pääsemässä jatkopeleihin. Syksyllä pojat putosivat niukasti SM-sarjasta, mutta ylemmän jatkosarjan kautta joukkue pääsee jälleen karsimaan SM-pudotuspeleihin pääsystä. Viime sunnuntaina 14.2. joukkueella oli kova kolmen pelin turnaus Savonlinnassa. Kaksi voittoa ja muiden ristiinpelaaminen veivät BB-Fla:n kolmen pisteen johtoon ja varmistivat jatkokarsintaan pääsyn. Ylemmästä jatkosarjasta kolme parasta karsii eteenpäin.

Aamuottelu oli vaikea. Hyvin aikainen lähtö ja kotijoukkue Top Team oli vastassa. Se ei ole menestynyt erityisen hyvin, mutta tiedossa oli, että kotiturnaukseen se saa useita miesten I-divisioonassa kauden aikana pelanneita mukaan. Niinpä vastassa oli täysin eritason joukkue kuin edellisessä kohtaamisessa. Hieman tahmea esitys ei BB:n pojille pinnoja tuonut, vaan kotijoukkue Top Team korjasi ne 2-1 lukemin. Maalintekijänä oli Tuukka Harmaala Jesse Hildénin syötöstä.

Seuraava vastustaja oli NST B2 Lappeenrannasta. BB-Fla meni johtoon mutta vastustaja tasoitti alkuminuuteilla. Heti perään karkuun pääsemässä ollutta Jesse Hildéniä rikottiin törkeästi lyömällä takaapäin. Seurauksena rankkari ja NST:n ”sankarille” 5+20 minuuttia ja ulosajo. Rankkari ei maalia tuonut, mutta seurannut vitonen hyödynnettiin ja siirryttiin 3-1 johtoon. Tästä lähtien ote olikin BB-Fla:lla. Viimeinen erä oli näytöstä ja ottelu päättyi 10-1. Tuomas Harmaala, Iiro Papinniemi ja Jarkko Kosunen kunnostautuivat erityisesti maalintekijöinä, Matti Virtanen ja Hannu Oksanen saivat syöttösarakkeeseen useamman merkinnän.

Viimeinen ottelu pelattiin usein hankaluuksia tuottanutta KoHoa vastaan, joka tulee Joutsenosta. Nyt oli KoHo hieman vaisu ja BB-Fla korjasi 4-2 voiton Tuomas Harmaalan kolmella sekä yhdellä KoHon tekemällä omalla maalilla. Viimeiset kaksi peliä pelataan Hollolassa 21.2. Jatkokarsinta on varma ja sarjan piikkipaikka irtoaa, jos Hollolasta saadaan yksikin piste. Pelit ovat Top Teamia ja NST B2:ta vastaan. Jatkokarsinta alueen parhaiden kesken pelataan 7.3. ja se on mahdollista saada kotikentälle Päijänne-Areenalle.