B-pojille tärkeät pari pistettä Lappeenrannasta

Flanelsin B-poikien sarjakausi jatkui suotuisissa ja mukavissa merkeissä. Ensimmäisestä turnauksesta syyskuun lopulla saalistettiin täydet neljä sarjapistettä ja niitä saatiin pari kipaletta lisää 19.10. Lappeenrannassa käydystä toisesta turnauksesta. Flanels voitti SC Jengan Iitistä ja toisessa pelissä isäntäjoukkue NST:tä vastaan pisteiden haalinta toviksi tyrehtyi, mutta jatkuu sitten taas marraskuussa kotiareenalla.

KAAKKOIS-SUOMI, lohko 41, B-poikien alkusarja
* 2. turnaus, 19.10.2013 Lappeenranta

FLANELSIN OTTELUT:

* FLANELS – SC JENGA (Iitti) 10-3 (3-1, 3-1, 4-1)
Joutsan B-koltiaiset näyttivät Iittiä vastaan uudelle ykkösvalmentajalleen Ilari ”Ilpo” Suuroselle, ettei tässä olla mitään eilisen kottaraisen poikia. Pienen alkutahmeuden jälkeen Flanels sai hyrränsä pyörimään, eikä se pysähtynyt vasta kuin loppuvihellyksen saadessa. Varavarajojona Etelä-Karjalaan suuntautuneella reissulla toiminut Timo ”Timppa” Jussila tiivisti ytimekkäästi, että Flanels juoksi kaverilta jalat alta ja että pelattiin melkeinpä yhtä maalia. Tämä oli sinällään hieno voitto, sillä hetkeä aikaisemmin SCJ oli kyykyttänyt SB Heinolaa, jolle Flanels hävisi viimeisen harkkapelin ennen sarjan alkamista. Erityismaininta tällä kertaa Tuukka Jussilalle ja Jussi Kempille, jotka molemmat nakuttivat kolme osumaa eli temppuilivat hatun arvoisesti!
– Flanelsin maalit: Jussila Tu 3, Kemppi 3, Långström 2, Enke 1, Heino 1.
– Syöttöpisteet: Långström 3, Nikkanen 2, Kemppi 1, Enke 1, Jussila Tu 1, Järvinen 1.

* NST (Lappeenranta) – FLANELS 10-2 (4-2, 3-0, 3-0)
Jos eka matsissa Flanels antoi kyyditystä Jengalle, niin toisessa koitoksessa puolestaan oranssipaidat saivat tuta vilpoista suihkuvettä NST:n säädellessä hanaa. Lappeenrantalaisilla on ryhmässään iso joukko tosi taitavia pelimiehiä (mm. Mällösen Topi) ja kirsikkana kakussa yksi jäätävä lähes 2-metrinen pakki, jolla kengännumerokin on kunnioitettavat 51. Sen verran hirvitti jo kamun ulkoinen olemus ja lisäksi itse pelissä paljastunut koko tiimin taituruus, että eipä ainakaan tällä erää löytynyt Flanelsin eväskorista sopivia tarpeita, joilla vastata haasteeseen. Alussa oltiin hivenen aikaa messissä, mutta sitten kolmella mainiolla ketjulla porhaltanut NST meni menojaan vain kahdella vitjalla ajelleen Flanelsin vähitellen osoittaessa hyytymisen merkkejä. Silti kuitenkin ihan posetiivinen esitys pojiltamme, vaikka palttooseen selkeästi tulikin.
– Flanelsin maalit: Långström 1, Enke 1.
– Syöttöpisteet: Kemppi 1.

Näin toinen alkusarjan kolmesta on turnauksesta nyt takana. PHSB Lahdesta on neljän matsin jälkeen paalupaikalla 7 pisteellä. Kolme seuraavaa on saanut kukin kasaan kuusi pojoa, ja tämän trion muodostavat NST, Hatsina (Mikkeli) ja Flanels, sijoitukset tässä järjestyksessä maalieroon perustuen. SB Heinola kiikkuu viidentenä (4 pistettä) ja SC Jenga kuudentena (3). Pistetili on avaamatta vielä hännillä olevilla SBS Haminalla & Pyhtään Yrityksellä. Kolme parasta lohkosta pääsee ylempään aluejatkosarjaan, joten rajusti jännitettävää riittää alkusarjan viimeiseen turnaukseen, joka pelataan 9.11. jaettuna Joutsassa ja Pyhtäällä.
– Flanelsin osalta seuraava turnaus 9.11. Joutsan liikuntahallissa ja isännillä on ohjelmassaan sinä päivänä kolme kovaa ottelua: klo 10 vastassa SB Heinola, klo 14 Hatsina ja klo 17 PHSB, eli huikeita ja erinomaisen tärkeitä kamppailuja luvassa.

FLANELSIN TEHOT / Lappeenranta 19.10.
Onni Långström 3+3=6, Jussi Kemppi 3+2=5, Tuukka Jussila 3+1=4, Herman Enke 2+1=3, Lari Nikkanen 0+2=2, Jiro Heino 1+0=1, Juuso Järvinen 0+1=1, Topi Jussila 0+0=0, Valtteri Peltonen 0+0=0, Aleksi Luri (mv, molemmat ottelut) 0+0=0.

FLANELSIN TEHOTILASTO (alkusarja, 4 ottelun jälkeen):
1. Onni Långström (H) 9+3 = 12
2. Lari Nikkanen (H) 4+4 = 8
3. Tuukka Jussila (H) 3+3 = 6
3. Jussi Kemppi (H) 3+3 = 6
5. Herman Enke (P/H) 2+3 = 5
6. Juuso Järvinen (P) 0+3 = 3
7. Topi Jussila (H) 2+0 = 2
8. Jiro Heino (H/P) 1+1 = 2
9. Aleksi Luri (mv) 0+1 =1
10 Valtteri Peltonen (P) 0+0 = 0

Pääasiallinen pelipaikka: H=hyökkääjä, P=puolustaja.

* * * * *