B-pojat haali täydet sarjapojot Mikkelistä

Flanelsin B-poikien sarjakausi nytkähti mukavasti käyntiin viime sunnuntaina Mikkelissä, mistä tuotiin tuliaisena täydet neljä sarjapistettä. Ensin kaatui Pyhtään Yritys ja sitten saman karvaan kohtalon sai kokea SBS Hamina. Flanels on liikkeellä vähäväkisellä rosterilla: messissä oli vain 10 pelaajaa, sillä yhtään sysmäläistä ei onnistuttu saamaan mukaan Savon-matkalle.

KAAKKOIS-SUOMI, lohko 41, B-poikien alkusarja
* 1. turnaus, 29.9.2013 Mikkeli

FLANELSIN OTTELUT:

* FLANELS – PYHTÄÄN YRITYS 4-2 ( 1-1, 1-1, 2-0)
Lyhykäisesti voidaan todeta, että eipä pelillisesti mikään kovin kaksinen esitys Flanelsilta. Kolmesti Flanels siirtyi johtoon ja kahdesti sitkoinen Pyhtää pystyi tasoittamaan. Ottelu ratkesi vasta kolmannen erän neljän viimeisen minuutin aikana, jolloin Flanels onnistui toimittamaan kaksi kertaa pallon kaverin veräjän perukoille. Edellytyksiä suurempaankin maalikarkeloon Flanelsilla kyllä oli, sillä ottelun aikana reikäpallo kilahti Yrityksen maalin tolppaan peräti 4-5 kertaa. Vaikka tahmeaa vähän olikin, niin joka tapauksessa tuikitärkeät alkupisteet saatiin poimittua.
– Flanelsin maalit: Nikkanen 2, Jussila To 1, Långström 1.
– Syöttöpisteet: Nikkanen 1, Luri 1, Enke 1.

* FLANELS – SBS HEINOLA 8-4 (2-0, 2-1, 4-3)
Koskaan aikaisemmin ei oltu Haminan porukkaa kohdattu, joten erityisiä ennakkoasetelmia ei ollut. Voittamaan tietty lähdettiin ja se myös tavoite myös saavutettiin, ja nyt huomattavasti päivän eka koitosta virkeämmän peliesityksen myötä. Onni Långström löysi maalijyvän laittaen peräti viisi kertaa pallon sisään ja Lari Nikkanen & Topi Jussila säestivät mukavasti omilla osumillaan. Flanels oli koko matsin ajan enemmän tai vähemmän niskan päällä, eikä Haminasta ainakaan tällä kertaa ollut ns. todellista uhkaa.
– Flanelsin maalit: Långström 5, Nikkanen 2, Jussila To 1.
– Syöttöpisteet: Jussila Tu 2, Järvinen 2, Nikkanen 1, Enke 1, Kemppi 1, Heino 1.

Näin ensimmäinen alkusarjan kolmesta on turnauksesta nyt taputeltu. SB Heinola otti paremman maalieronsa turvin lohkon keulapaikan samalla pistemäärällä (4) Flanelsin kanssa, joka hyvänä kakkosena. Sen verran ristiin menivät muilla tiimeillä pelit uutukaisessa SF-hallissa, ettei muita neljän paunan joukkueita tässä vaiheessa ole. – Seuraava turnaus 19.10. Lappeenrannassa (Liikuntakeskus Areena); Flanels kohtaa SC Jengan (Iitti) ja NST:n (Lappeenranta).

FLANELSIN TEHOTILASTO (alkusarja, 2 ottelun jälkeen):
1. Onni Långström (H) 6+0 = 6
2. Lari Nikkanen (H) 4+2 = 6
3. Topi Jussila (H) 2+0 = 2
4. Herman Enke (P/H) 0+2 = 2
4. Tuukka Jussila (H) 0+2 = 2
4. Juuso Järvinen (P) 0+2 = 2
7. Jussi Kemppi (H) 0+1 =1
7. Jiro Heino (H/P) 0+1 = 1
7. Aleksi Luri (mv) 0+1 = 1
10. Valtteri Peltonen (P) 0+0 =0.

Pääasiallinen pelipaikka: H=hyökkääjä, P=puolustaja.

* * * * *