B-poikien joukkue julkistettu

Flanelsin B-poikien sarjajoukkue kaudelle 2006-2007 on julkistettu. Joukkue aloittaa SM-karsintasarjan lauantaina 23.9. Heinolassa.

Nyt nimetty joukkue pelaa läpi 8 ottelun SM-karsintasarjan. Karsinta on kiivastahtinen, sillä se pelataan läpi 5 viikossa. Karsintasarjan jälkeen joukkue täydentyy mahdollisesti 1-3 pelaajalla.

Joukkueesta jäi viime kauden päätteeksi 5 pelaajaa pois ja 1 tuli tilalle. Sen sijaan harjoittelu on ollut kovempaa ja laadukkaampaa kuin aiemmin. B-pojat ovat treenanneet loppukesästä lähtien kokonaan seuran edustusjoukkueen mukana.

– Ryhmä vaikuttaa hyvältä näin kauden alussa ja uskon, että jokainen on nyt valmiina tulevaan kauteen. Harjoituspelien ja viime kauden perusteella uskon, että me olemme mukana taistelussa jatkopaikoista, puntaroi joukkueen 1. varakapteeni Jussi Jokinen.

Myös kapteenistossa on tapahtunut muutoksia. Antti Saari jatkaa kapteenina ja Jokinen 1. varakapteenina. 2. varakapteenin asemaan nousee väkevänä stay-at-home-puolustajana ja taistelutahtoisena tunnettu Juuso Kokko.

– Mielestäni Juuso hoitaa hommansa hyvin sekä kentällä että sen ulkopuolella. Häneltä löytyy juuri oikeat ”aseet” tähän hommaan, ja en usko että joukkueenjohto tulee pettymään, Jokinen perustelee valintaa.

Flanels B 2006-2007

5 Gyldén Riku
7 Heiska Kalle
13 Jokinen Jussi – 1. varakapteeni
15 Lahti Jon
18 Elfvengren Miikka
19 Heinonen Niko
21 Saari Antti – kapteeni
23 Kokko Juuso – 2. varakapteeni
32 Aaltonen Mikko
35 Kuurne Riku MV
38 Kuusinen Janne
41 Slant Jonathan
49 Gyldén Iiro
87 Vigman Touko