Alasarjaklassikosta voitto

Monta vuotta alasarjoja tahkonneet SC Luppo ja Flanels ottivat mittaa lauantaina Killerillä. Näin ollen kamppailua voisi siis luonnehtia jopa alasarjaklassikoksi, joskin Lupon ”taivaansiniset” pelipaidat ovat jo kadonneet, samoin kuin monet Lupon legendaariset pelimiehet – K. Kolari etunenässä.

Hehkutukset sikseen. Jo etukäteen tiedossa oli, että kyseisestä ottelusta puuttuisi ainakin kentällinen ukkeleita Flanelsilta. Taktiikka hiottiin sen mukaiseksi, eli ei turhaa höntyilyä. Vihulaisella oli ukkoja kolmeen kentälliseen Flanelsin yhtä vajaa pariin nähden.

Varsinaisia hankaluuksia Flanelsilla ei ollut. Kun jalka ja pallo liikkui, oli SC Luppo vastaantulija. Myös vastaiskuja viljeltiin mahdollisimman paljon. Ja tulosta tuli maalipisteiden muodossa. Vahvaa kautta pelaava Kerenski Virtanen naulasi hattutempun, samoin pitkän loukin jäljiltä paluun syksyllä tehnyt Pedro Hurri. Petulla on muutes nyt viiteen matsiin tehot 5+3.

Luppo iski maalinsa pienistä merkkausvirheistä. Ajoittain Luppo sai pitää palloakin, mutta Flanelsin noppa oli tiivis eikä isompia ongelmia ollut. Luppo roikkui kuitenkin pitkään maalin parin päässä, joten löysäämiseen ei ollut varaa.

Lopussa taululla kuitenkin reiluhkot 4-8-lukemat Flanelsille, joten oranssinutut jatkavat sarjakakkosina. ”Tammikuun tasauksessa” kukin joukkue pelasi vain yhden ottelun, mikä johtuu kolminkertaisesta sarjasta ja sarjan parittomasta ottelumäärästä. Kausi jatkuu helmikuun puolivälissä Joutsassa.

Turnaustilastot

21.1.2012 Killeri
SC Luppo – Flanels 4-8 (x-x, x-x, x-x)

Kokoonpano
Hurri Vesa
Virtanen Kimmo
Kiiski Tatu
Weijo Olli
Vainiomäki Arto (c)
Mutkala Tatu
Sipiläinen Teemu
Huikko Pekka
Nyberg Tommi
Kuitunen Juho (mv.) 0+1, 4 pm. 45 pmin

Ei kokoonpanossa
Lahti Joel, terve – lentopallo
Suomalainen Jaakko, terve – futsal
Keihäsniemi Riku, terve – futsal
Kosunen Jarkko, loukkaantunut
Kuurne Kari, terve – henkilökohtainen syy
Palvaila Jaakko (mv.), terve
Soilu Pekka, loukkaantunut – selkävamma
Gyldén Riku, terve – matkoilla

Kentälliset ottelun alussa

Lh:t Weijo, Virtanen, Hurri
Kh:t Vainiomäki, Kiiski

Mutkala – Sipiläinen
Huikko – Nyberg

Jatko

18.2.2012 Joutsa
15:00 Flanels – KonnU
17:00 Flanels – SB Pommak X