Aaltonen ja Lahtinen Namikaan

Flanelsin 89-junioreissa kaksi edellistä kautta pelannut hyökkääjä Mikko Aaltonen siirtyy takaisin kasvattajaseuransa Hartolan NMKY:n riveihin. Samaan seuraan siirtyy myös kakkosjoukkueessa viime kaudella pelannut maalivahti Jukka Lahtinen.

Siirtojen yksityiskohdista päästiin sopuun taannoin, kun siirrot estäneihin seikkoihin saatiin lopullinen ratkaisu. Kumpikaan pelaajista ei kuulunut minkään Flanelsin kilpajoukkueen tämän kauden kokoonpanoon. Pelaajat ilmoittivat siirtoaikeensa, mutta Flanels esti siirrot kilpailusääntöjen pykälien 56 ja 58 nojalla.

Aaltonen siirtyi Flanelsin 89-joukkueeseen kaudelle 2005-2006 ja pelasikin erinomaisen avauskauden profiloituen erityisesti puolustavaksi keskushyökkääjäksi.

Toinen kausi ei sujunut aivan odotusten mukaisesti ja pelaaja jättäytyi kesken kauden pois joukkueesta. Aaltonen edusti Flanelsia kaikkiaan 28 ottelua, joissa syntyi 9 maalia ja 11 tehopistettä. Jäähyjä entinen jäähykuningas otti vain 28 minuuttia.

Lahtinen puolestaan pelasi kauden 2006-2007 Flanels II -joukkueessa. Hän oli kokoonpanossa ainoastaan kuusi kertaa, sillä kautta sävytti vammat.

Lahtinen ja Aaltonen edustavat tällä kaudella HaNMKY:n V divisioonan joukkuetta, kunhan siirtojen karenssiaika päättyy.