4-kertainen SM-kultamitalisti Jon Lahti Flanelsiin

Neljänä peräkkäisenä keväänä junioreiden Suomen mestaruutta juhlinut leivonmäkeläinen Jon Lahti palaa Flanelsin riveihin. Lahti tulee vahvistamaan IV divisioonaan valmistautuvaa Flanelsin miesten joukkuetta.

– Hienoa palata seuraan, joka hoitaa asiansa ja panostaa lajin kehittämiseen. Palaan erittäin hyvillä mielin seuraan, sillä Flanels-ajoista on vain hyviä muistoja, kommentoi Jon Lahti.

– Olen seurannut kyllä Flanelsin otteita, etenkin kun leivonmäkisten otteita, hän jatkaa.

Lahti edusti Flanelsia kausilla 2005-2007, jolloin hän pelasi 89-ikäluokan joukkueessa. Flanels itse on vuonna 1991 syntynyt, joten juniorivuodet päättyivät viime kevääseen. Viimeisimmällä Flanels-kaudellaan hän pelasi joitakin otteluita jo miesten matkassa.

Kolmena viime keväänä Lahti on juhlinut A-poikien, eli nuorten Suomen mestaruutta jyväskyläläisen Happeen riveissä. Sitä edeltävänä keväänä hän voitti FC Vaajakosken riveissä B-poikien mestaruuden. Alun perin hän on Toivakan Rivakan kasvatti.

Lahden siirto vaatii vielä virallisen käsittelyn liitossa ja seuroissa, mutta varsinaisia esteitä siirrolle ei ole. Tällä hetkellä hänen pelaajaoikeutensa ovat II divisioonassa pelaavassa jyväskyläläisessä Duxissa. Jon Lahti sai kesällä opiskelupaikan Mikkelissä, minkä jälkeen seuraksi valikoitui Flanels.

Jon Lahdesta Flanels saa luonnollisesti kovan luokan vahvistuksen. Lahti tunnetaan nöyränä ja pidettynä joukkuepelaajana, joka kykenee myös ratkaisemaan otteluita.

– Katsonaan nyt minkälaisia näyttöjä tulee kentällä, sehän sen roolin aika pitkälti määrittää, pohtii Lahti.

Flanels-miehet avaavat kautensa tulevana lauantaina kotikentällä Joutsassa. Lahti ei vielä tuolloin ole pelaavassa kokoonpanossa lomamatkan vuoksi.

Flanels toivottaa Jontsin lämpimästi tervetulleeksi seuraan!