2008-pojat lähdössä sarjaan – vielä ehdit mukaan

Flanels on kasaamassa joukkuetta ja tarvittavia taustahenkilöitä 2008-poikien ympärille syntyvään joukkueeseen, jonka on tarkoitus aloittaa Salibandyliiton sarjoissa ensi syksynä. Ikäluokan nimike olisi tuolloin F2-pojat, eli se syntyisi nykyisen G1-poikien rungon ympärille.

Ydinikäluokkaa ovat 2008 syntyneet. Nuoremmista ikäluokista mukana pärjäävät ainakin 2009 syntyneet, sekä mahdollisesti yksittäiset 2010 syntyneetkin. Nuoremmat ikäluokat tulevat saamaan tarvittaessa lisäharjoitusta ja -pelejä 2010-ikäluokan ryhmän mukana, joka pyritään saamaan ns. harrastesarjaan. Ns. y-pelaajia, eli 2007 syntyneitä mukaan mahtuu 2 kpl.

Nykyisen G1-poikien ydinjoukko on pelannut ja harjoitellut nyt pari kautta, mikä tulee muodostamaan uuden kilpajoukkueen rungon. Mukaan mahtuu kuitenkin edelleen myös uusia pelaajia (etenkin akselilta Hartola, Luhanka, Leivonmäki, Toivakka), joiden toivotaan liittyvän mukaan jo nyt keväällä. Harjoitukset ovat maanantaisin Joutsan liikuntahallilla klo 17-18. Huhtikuussa järjestämme vielä pienen leirimäisen harjoitusryppään.

Joukkueen taustoille tarvitaan n. 5–7 hengen vahvuinen toimihenkilöiden joukko, jota myös kerätään parhaillaan etenkin vanhemmista. Ilmoittauduthan mukaan, niin varmistat osaltasi toiminnan käynnistymisen.

Lisätiedot:
Jukka Huikko
jukka.huikko(a)flanels.org