2-joukkueen osakkeet nousussa

Flanelsin ykkös- ja kakkosjoukkueet pelasivat sunnuntain yhteisharjoituksessa pääosin toisiaan vastaan. Aikaa otettiin kalenterilla, ja tuomarit seurasivat enemmän katsomon misuja kuin itse peliä. Kyse ei ollut harjoitusottelusta, mutta lopputulos oli n. 15-3 ykköselle.

Ajoittain kakkosjoukkue esitti varsin mukavaa peliä, niinpä Flanelsin ”salibandyasiantuntijat” arvioivat uudelleen omia ennakkoveikkauksiaan.

Sika: Näit eilen Flanels II -joukkueen ensimmäistä kertaa ”jäällä”. Onko parin viikon takaista vitosdivarianalyysia syytä muuttaa?
R2: Kyllä. Ainakin oman veikkauksen osalta. Kämpillä näyttää olleen paremmat kanavat käytettävissään joukkueiden voimasuhteiden kartoitukseen. Veikkaan Flanelsia sijoille 3-4, kun aikaisempi arvio oli sijat 5-6.

Sika: Miksi?
R2: No ensinnäkin Flanels II:sta näyttäisi löytyvän päteviä pelimiehiä jokaiseen rooliin, niin hyökkääviin kuin puolustaviinkin. Toisekseen materiaali on sopivan tasainen höystettynä muutamalla profiilipelaajalla. Mikäli Flanels II pääsee tahkoamaan läpi kauden kahdella tasaisella kentällä, voi joukkue parantaa vielä pykälän tai parikin. Mutta tämä vaatii ehdottomasti vähintään sen pari kentällistä. Ns. KeVi-taktiikalla ei Flanels II tule pärjäämään.

Sika: Jos kakkosesta pitäisi nimetä ”seuraa näitä -nimet”, ketä nostaisit nyt esille?
R2: Jos Flanelsin edustusjoukkueen entiset pelurit jätetään pois, mielenkiintoisia nimiä on yhtä monta kuin pelureitakin. Hepola tulee olemaan kova luu erittäin hyvin liikkuvana ja kovaa pelaavana pelaajana. Lisäksi odotan paljon jalkapallokonkareilta Toni ”Vara-Corba” Repo & JiiÄm Heino. Molemmat hyviä kumpaankin suuntaan. Jalkapallotausta näkyy hyvässä sijoittumisessa ja pelinluvussa.

Sika: Entäpä ykkösjoukkue, miltä sen peli näytti?
R2: En kommentoi. Palaamme asiaan tarkemmassa analyysissa III-divarin ennakon yhteydessä.

Sika: Koska tämä tapahtuu?
R2: Ennakko tulee sivuille tämän viikon aikana.