2. ja 3. tilauksen seura-asut ovat saapuneet

Flanelsin 2. ja 3. tilauserän seura-asut ovat saapuneet ja ovat noudettavissa Pikkupuodista perjantaina 7.10. klo 12 alkaen.

2. erän tuotteet ovat viivästyneet hieman arvioidusta 4-6 viikosta sesongin vuoksi, kuten ennakkoon varoiteltiin. 3. erän tuotteet saapuivat luvatusti 4 viikossa.

Varaa mukaan oma tilauslomake ja varmista heti noudettaessa, että tuotteet vastaavat tilaustasi. Varaa mukaan myös maksutosite tai osoita maksu esim. netti- tai kännykkäsovelluksella.

Muutama tuote puuttuu

Muutamaa yksittäistä tilausta koskien puuttuu yksittäisiä tuotteita. Näihin tilaajiin on oltu tai ollaan suoraan yhteydessä.

Kaikissa edellä mainituissa tapauksissa tilaukset on tarkastettu ja ne ovat kaikin puolin ok. Puutteista on oltu yhteydessä toimittajaan ja puuttuvat tuotteet pyritään saamaan Joutsaan viikon 41 aikana (myös pe 7.10. saapuu mahdollisesti vielä tuotteita). Flanels ry pahoittelee viivästystä.

Vielä ehdit mukaan syyskuun tilaukseen

Syyskuun seura-asujen tilausaikaa on jatkettu keskiviikkoon 12.10. saakka! Eli vielä ehdit tilata. Asut ovat sovitettavissa ja tilattavissa Huttulan Pikkupuodissa aukioloaikojen mukaisesti.

Vuoden viimeinen tilaus lähtee suunnittelusti marraskuun lopulla.

Toimitusaika tuotteilla on n. 4-6 viikkoa.

Seuratoimijoille polo-paita

Seuratoimijat, eli valmentajat, ohjaajat ja joukkueenjohtajat saavat seura-asuun kuuluvan polo-paidan veloituksetta. Osalle paita on jo toimitettu ja osalle tilattu. Mikäli sinulla ei vielä ole, eikä asiasta ole ollut vielä puhetta, ole yhteydessä Jukkaan 12.10. mennessä.