P14: Maaleja ja vauhdikkaita pelejä

P14-pojat pelasivat kauden toisen kotiturnauksen lauantaina 27.11. kotihallissa. Vastassa oli Mäntyharun MäVi sekä Mikkelin Hatsina. Molemmat ottelut olivat huikean jännittäviä loppuun saakka, vaikka sarjapisteitä ei tällä kertaa tullutkaan.

MäVi 11 – 8 Flanels

Aamuottelun alku oli nihkeä ja vastustaja pääsi karkaamaan jo 3 – 0 johtoon. Joku olisi saattanut jo lannistua, mutta Topias Kärnä ei! Topias teki puolen minuutin sisään kaksi maalia ja Flanels oli jälleen pelissä mukana. Tästä alkoikin maalintekokilpailu. Flanels tuli tasoihin ja MäVi meni jälleen johtoon. Pelin lopussa mäntyharjulaiset onnistuivat menemään 10-8 johtoon, jolloin oli karvattava vielä kovempaa. Riski ei tuottanut tulosta, vaan vieraat tekivät vielä yhden maalin. Mahtava taistelu ja viihdyttävä ottelu joka tapauksessa. Pojat osoittivat, että ainakin maalintekotaiko on hallussa.

Hyvistä suorituksista pitää antaa tunnustusta. Kuva: Jonna Keihäsniemi

Flanels 4 – 6 Hatsina

Tiukasta tappiosta sisuuntuneena lähdettiin iltaottelusta hakemaan päättäväisesti voittoa. Ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli hienosti jo 2 – 0. Ahti Soisalo piti lähes puoli tuntia maalinsa puhtaana, mutta toisen erän lopussa mikkeliläiset onnistuivatkin kaventamaan. Jälleen taisteltiin hienosti loppuun saakka, mutta lopussa voitto lipsahti Mikkeliin.

Niukat tappiot eivät kauaa tuntuneet harmittavan, eikä pidäkään. Jälleen nähtiin hienoja yksilösuorituksia, hienoa joukkuepelaamista ja hienoja tuuletuksia! Eteenpäin on menty ja mennään koko ajan enemmän. Pelien osalta tämä vuosi on pulkassa, mutta heti loppiaisen jälkeen matkakohteena on Orimattila.

Tästä bändistä kuullaan vielä. Kuva: Jonna Keihäsniemi

Hyökkäyskolmikot

Urho – Ilmari – Topi
Matti – Benjam – Aati
Pyry – Eetu – Topias

Puolustajat

Aaro, Otso, Ilo, Juuso, Sami

Maalivahti: Ahti

Otteluohjelma ja sarjataulukko: https://salibandy.fi/tulospalvelu/81/8270/9020/2021-2022/otteluohjelma

Tässä vielä koko orkesteri! Kuva: Jonna Keihäsniemi