Miesten pelit jatkuivat Jyväskylässä

Flanels-ukkojen kausi jatkui pienen pandemiatauon jälkeen lauantaina 12.2. Jyväskylässä Liikuntakeskus (let’s) Buugissa. Tauko peleistä näkyi eikä kaukalossa nähty parasta mahdollista joukkuetta. Kivaa oli kuitenkin taas päästä pelaamaan parin kuukauden tauon jälkeen.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan jyväskyläläinen KoKo. Flanels ja KoKo ovat melko tasavahvoja ja ottelut ovat hyvin tasaisisa. KoKo vei tällä kertaa pisteet maalein 7-4. Maalipaikkoja oli riittävästi toisenlaisiinkin lukemiin, mutta laukaukset osuivat maalipuiden väliin turhan heikolla prosentilla.

Ottelun tilastot: https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/248983/yhteenveto

Aulakahviossa vietetyn tauon jälkeen kohdattiin jo kolmannen kerran tällä kaudella SB Pommak II. Kaksi edellistä ottelua oli mennyt selvästi oranssinutuille ja sama kaava toistui tälläkin kertaa. Pienestä kokoonpanosta huolimatta Pommak käänsi peliä vaarallisesti ja iski vastaiskuista maaleja, mutta pisteet lähtivät kuitenkin maakunnan eteläosaan maalipistein 12-3.

Ottelun tilastot: https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/248985/yhteenveto

Kuva: Jonna Keihäsniemi

Pitemmän tauon jälkeen tulleen pelirasituksen jälkeen oli tärkeää aloittaa palautuminen heti pelien jälkeen. Jalkojen jumiutumisen välttämiseksi osasto piti myös pari taukoa kotimatkalla. Tässä maailmantilanteessa kaikki on mahdollista, mutta pelien olisi tarkoitus jatkua jo kahden viikon kuluttua samassa paikassa.

Sarjan tilastot: https://salibandy.fi/tulospalvelu/34/7872/8851/2021-2022/otteluohjelma

Pelimiehet:

Enke, pakki (2+2)
Heino, laituri (2+1)
Heinonen, 1. peli sentteri, 2. peli pakki (2+4)
Jussila, laituri (3+1)
Karppinen, vain 1. peli, pakki (0+0)
Kiiski, pakki (0+1)
Kuurne, laituri (3+4)
Röksä, laituri, (0+0)
Saari, mv (0+1)
Suuronen, sentteri (4+1)