Miehille täyden potin kotiturnaus

MM-finaalin jälkeisenä sunnuntaina oli jälleen seurajoukkueiden vuoro ottaa kaukalo haltuun. Miehet olivat ammentaneet oppia kotikisoista ja lähtivät kotiturnauksesta joulun viettoon reppu täynnä sarjapisteitä. Päivän ensimmäisessä ottelussa SC Luppo II kaatui maalipistein 7-4 ja toisessa SB Pommak II maalein 11-1.

Niko Heinonen iski aamuottelun voittomaalin. Taustalla myös Aapeli Karppinen ja Tatu Kiiski. Kuva: Jonna Keihäsniemi

Aamu valkeni haasteellisesti, sillä alkuun saatiin vain seitsemän kenttäpelaajaa. Pelin edetessä saatiin mukaan myös pelastustehtävistä suoraan peleille tullut Jiro Heino, joka otti pelissä myös koko joukkueen ensimmäisen jäähyn tällä kaudella. Itse peli oli loppuun asti hyvin tasainen. Flanels jäi alussa tappioasemaan, nousi kolmesti tasoihin ja siirtyi vasta kolme minuuttia ennen loppua johtoon. Tärkeään paikkaan yksi kauden parhaista otteluista: kontrolloitua pelaamista, paketti pysyi hienosti kasassa ja puolustettiin uhrautuvasti. Maalivahti Tomi ”Sir Vili” Saari on päässyt hienoon vireeseen ja loistavien otteiden myötä palkintona uran avausvoitto!

Sir Vili torjuntapuuhissa. Kuva: Jonna Keihäsniemi

Toisessa ottelussa vastaan asettui SB Pommak II. Vastustaja oli luopunut kaikesta turhasta, kuten vaihtopelaajista ja keskittyi täysillä pelaamiseen. Ottelu meni lopulta selkeästi turnausisännille, mutta täytyy nostaa hattua sinnikkäälle ja varmasti kaikkensa antaneelle vastustajalle, jolla riitti pelihuumoria loppuun asti vaikeasta pelaajatilanteesta huolimatta.

Maestro Pekka ”Posti” Soilu (#11) antamassa neuvoja junnulle. Kuva: Jonna Keihäsniemi

Joutsalaiset majailevat sarjataulukossa hyvissä asemissa kolmannella tilalla, kun sarjaa on pelattu puolet. Tästä on hyvä lähteä kinkunsyöntitauolle. Pelit jatkuvat 8.1. Hankasalmella. Flanelsin miesten joukkue toivottaa kaikille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Voimahyökkääjät Samuli Röksä ja Topi Jussila. Kuva: Jonna Keihäsniemi

Pelaajat:

Enke, Herman
Heino, Jiro
Heinonen, Niko
Jussila, Topi
Karppinen, Aapeli
Kiiski, Tatu
Röksä, Samuli
Saari, Tomi (mv.)
Soilu, Pekka (vain iltapeli)
Suuronen, Ilari

Otteluohjelma, sarjataulukko ja tilastot: https://salibandy.fi/tulospalvelu/34/7872/8851/2021-2022/otteluohjelma