Miehet lyömättömiä kotikentällä

Miehet palasivat kotikaukaloon lauantaina 12.3. V-divarin merkeissä. Kokoonpano oli jo totutun pieni, mutta sarjassa varsin tavanomainen, sillä enemmistö joukkueista oli matkassa alle kymmenellä kenttäpelaajalla.

Ensimmäisestä ottelusta osattiin odottaa tiukkaa aikaisempien kohtaamisten perusteella. Ylemmän keskisarjan kohtaamisesta muodostui odotetunlainen: tasainen ja viihdyttävä. Luppo II meni toisen erän alussa 0-2 johtoon. Kokenut kotijoukkue aloitti tässä kohtaa siiman kelaamisen ja sai lisää energiaa voitetun alivoiman jälkeen. Aivan erän lopussa saadun ylivoiman aluksi laukoi janoinen Kari Kuurne 3-2 voittolukemat. Kolmannessa erässä ei enää maaleja nähty, kontrolli oli kotijoukkueella ja ansaitusti voitto kotiin. Lupolle joka tapauksessa iso kiitos hienosta pelistä.

Ottelun tilastot: https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/248992/yhteenveto

Jiro Heino oli monessa mukana. Tässä palloa pelataan mailalla. Kuva: Jonna Keihäsniemi

Iltapelissä asetelma oli myös selkeä. Pommak II lähti otteluun selkeänä altavastaajana. Joukkueen asenne oli kuitenkin hieno: hyvällä hengellä ja asenteella loppuun asti. 14-2 loppulukemat Flanelsin ukoille kertoo joutsalaisten rutiinista ja ratkaisuvoimasta.

Ottelun tilastot: https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/248997/yhteenveto

Johannes Huuskola ei iltapelissä liian koville joutunut. Kuva: Jonna Keihäsniemi

Sarja pelataan loppuun tiukalla aikataululla. Yhden vapaan viikonlopun jälkeen on pelit kahtena peräkkäisenä viikonloppuna. Sarjataulukon keskikroppa on hyvin tiukka ja jänniä pelejä luvassa.

Otteluohjelma ja tilastot: https://salibandy.fi/tulospalvelu/34/7872/8851/2021-2022/otteluohjelma

Kokoonpano:

Hyökkääjät:

J. Heino
T. Jussila
I. Suuronen
K. Kuurne
S. Röksä

Puolustajat:

T. Kiiski
H. Enke
N. Heinonen

Mv Johannes Huuskola