Miehet Hippoksella osa 2

Miehillä oli jälleen edessään matka Jyväskylään Hippokselle. Hippohallin keskelle oli taas kerran rakennettu salibandykenttä, vastassa tällä kertaa Hankasalmen Hanka ja turnauksen isäntäjoukkue Nousu. Mukaan oli saatu kaikkiaan yhdeksän kenttäpelaajaa, kauden ennätys. Alkukauden maalipyssy Vesa Hurri oli sivussa ylävartalovamman vuoksi, mutta tilalle oltiin saatu Happeen nuorisotähti Aapeli Karppinen, jolle Vesan saappaita jo soviteltiin.

Oranssien linssien läpi katsottuna ei ensimmäistä ottelua voi kuvata kovin onnistuneeksi. Hankasalmisille annettiin aivan liikaa tilaa ja mahdollisuuksia. Maalissa Tomi ”Söör Vili” Saari jäi usein aivan liian yksin. Ottelu päättyi lopulta 9-6 tappioon ja oli ehdoton pettymys. Nämä pelit olisi voitettava. Aikaa oli tunti nollata tilanne Monnarin kahvilassa.

https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/249007/yhteenveto

Turnauksen päättävässä pelissä vastaan asettui ilman pistemenetyksiä viilettävä Nousu. Ihastuttavasti oli peräkärrykatsomoon saapunut omat pelinsä viereisessä hallissa jo päättänyt naisten joukkue. Alku oli flegmaattiinen eikä omiin mahdollisuuksiin jaksettu uskoa. Vastustaja pyöritti pitkillä hyökkäyksillä ja näyttävillä kuvioilla. Maalivahti Saari oli tähän peliin löytänyt oikean nestetasapainon ja venyi välillä täysin mahdottomiin pelastuksiin. Ajassa 25:05 Nousu löi taululle lukemat 12-1 ja oli maalin päässä ottelun ennenaikaisesta päättämisestä. Seuraavan maalin iski kuitenkin Topi Jussila ja kolmanteen erään lähdettiin kymmenen maalin takaa-ajoasemasta.

Viimeiseen erään asteli täysin uusi Flanels. Vastustaja löysäsi hieman otetta ja siihen iskettiin. Kolmas erä joutsalaisille maalipistein 2-6 ja koko ottelu päättyi lukemiin 14-8. Kuilun partaalta nouseminen oli hieno osoitus joukkueen potentiaalista. Tästä on hyvä jatkaa kohti uusia taisteluja.

Sarja jatkuu 12.12. kotiturnauksella. Toivottavasti silloin saadaan enemmän pelaajia mukaan ja uusia valokuvia!

https://salibandy.fi/tulospalvelu/ottelut/249009/yhteenveto

Sarjataulukko ja tilastot: https://salibandy.fi/tulospalvelu/34/7872/8851/2021-2022/otteluohjelma

Kokoonpano:

H. Enke
J. Heino
N. Heinonen
T. Hentinen
T. Jussila
A. Karppinen
T. Kiiski
S. Röksä
T. ”S.-V.” Saari (mv)
I. Suuronen

Ilari Suuronen