Kesän pelivuorot käynnistyvät ensi viikolla!

Ensi maanantaina starttaavat seuran vakiovuorot ulkokaukalossa. Viime kesänä ensimmäistä kertaa koko kesän käytössä olleet laidat ja maalit otetaan tänä kesänä entistä paremmin käyttöön, kun pelivuoroja löytyy useammalle ryhmälle ja joukkueelle.

Maanantaisin klo 17-18 on vuosina 2011-2013-syntyneiden junnujen kesäkerho, jossa pelataan myös muita lajeja. Varustuksena maila, suojalasit, juomapullo ja lenkkarit.

Rouva- ja ladysähly jatkaa heti junnujen vuoron jälkeen klo 18-19. Tämä pelivuoro on tarkoitettu tytöille ja naisille ja meininki on rento!

Illan päätteeksi pelataan vielä harrastesählyn klassikko, kun äijäsähly valtaa kaukalon klo 19-21. Mahdolliset jälkipelit Jurtissa.

Keskiviikkoisin vuosina 2007-2010-syntyneet pojat jatkavat harjoittelua kohti ensi kautta tuttujen valmentajien ohjeistamana klo 17-18.15.

Junnujen jälkeen kaukalon valtaa naisten edustusjoukkue klo 18.15-19.45.

Kaikkina muina aikoina laidat ja maalit ovat vapaasti kaikkien käytettävissä. Kerää siis rohkeasti oma porukka kasaan ja laittakaa pelit pystyyn!

Tuttuun tapaan ilmoittautuminen myClubissa hyvissä ajoin. Muistetaan edelleen noudattaa koronaohjeistuksia, joten vältetään turhia kontakteja ja tullaan treeneihin vain täysin terveenä!