Kakkostiimille täysi potti

Flanels II nappasi lauantaina Jyväskylän monitoimitalolla pelatusta salibandyn V divisioonan turnauksesta kaksi voittoa. Avausottelussa kaatui SB Pommak maalein 4-3. Päivän toisessa kamppailussa oli vastassa Fiilis, joka kaatui maalein 3-2.

– Pommakkia vastaan lähdimme varovaisesti, sillä jälleen oli totuteltava parkettilattiaa. Se ei kyllä sovi kuin tanssimiseen, linjaa Flanels 2:n vara-gm Maho Juvonen.

Flanels pelasi koko ottelun kolmella kentällisellä. Vaikka kaksi ensimmäistä erää olivatkin suhteellisen tasaisia, niin kolmanteen erään lähdettiin 3-1-tappioasemassa. Flanels nosti päätöserään karvausta selvästi ja jopa tuplasi jatkuvasti pallollista kaveria.

– Se auttoi, sillä vastustaja joutui monesti jopa paniikkiin. Viimeinen erä kääntyi meille 3-0 ja todella taisteluvoitto koko porukalta. Maalipaikkoja riitti jälleen jopa tuhlattavaksi, Juvonen kertoo.

Fiilistä vastaan ottelu alkoi rauhallisesti, jopa ajoittain kävellen. Flanels meni kuitenkin 2-0-johtoon jo avauserässä. Toisessa erässä Flanelsin peli alkoi kuitenkin tökkiä ja Fiilis pääsi mukaan. Päätöserässä oltiin jo 2-2-tasatilanteessa, kunnes Pekka ”One hand” Soilu suorastaan hakkasi palloon maaliin. Näin ottelusta irtosi siis tärkeä voitto.

Turnauksen järjestelyt olivat todella ala-arvoiset. Mm. tyhjiä pöytäkirjoja ei ollut lainkaan paikalla, kun turnaus alkoi. Toimitsijoita oli vain yksi ja hänkin kahden lapsen kanssa. Vaihtopenkit piti etsiä hallista itse.

Päivän hahmoja olivat kolme osumaa viimeistellyt puolustaja Vesa Virtanen sekä yksikätisenä tehoihin 2+1 yltänyt franchise-hyökkääjä Pekka Soilu. Viimeisenä lukkona ja pisteiden takuumiehenä toimi kuitenkin maalivahti Pekka Hahtala.

Myös puolustuspäässä kovaotteisesti, mutta puhtaasti luutinut Tuukka Tenhunen ansaitsee maininnan, sillä joukkueella on ollut hakemista juuri maalinedustapelaamisen kovuudessa.

Turnaustilastot

Ottelutulokset
Flanels II – SB Pommak 4-3 (x-x, x-x, x-x)
Fiilis – Flanels II 2-3 (x-x, x-x, x-x)

Kokoonpano
Päivitetään myöh.

Ei kokoonpanossa
Kuurne K., loukkaantunut – polvivamma
Hepola M., terve – työeste

Jatko

Sarjaa pelataan vielä yksi turnaus Muuramessa ennen joulutaukoa. 2.12. vastassa ovat O2 II (klo 10.00) ja Nousu (klo 12.00).